Avangarde Coiffeur Logo

BLOG

Hamilelik Zamanı Ve Hamilelik Sonrası Saçlar

Öncelikle hepinizin aklındaki o sorulardan bazıları; Hamile iken boya, Balyaj, hatta yeri geliyor fön işleminde bile tedirgin olabiliyorsunuz. Çoğu zaman medyada, sosyal medyada farklı farklı çoğu yanlış bilgiler duyuyorsunuz.

Ama sizler, çoğu müşterimiz hamilelik zamanını Bakımlı, keyifli geçirmek istiyorlar. Bunu da salonumuza gelip gerçekleştirebiliyorlar. Bize göre ne kadar az işlem yaptırırsanız o kadar iyidir. Saçınızda beyaz yoksa, zorunda değilseniz biraz beklemenizi tavsiye ederiz.
Hamilelikte Saçlar
Blog
Bu Yazıyı Paylaş:

İŞTE HAMİLELİK İLE İLGİLİ SİZDEN GELEN SORULAR

1- Hamilelik dönemimde dipten çıkan beyazlarım ile ilgili en doğru işlem nedir?

Bu dönemde yaptırabileceğiniz en masum, en narin işlem, Transparan boyadır. Avangarde Salonumuzda AVEDA ile hazırlanıp çok basit bir işlemle beyazlarınızı %60 ila %75 arası kapabiliriz. Yoğun işlemlerden kaçınıyoruz.

2- Saçımda Röfle mevcut, hamilelikte nasıl devam edeyim?

Röfle dipten uygulamadan, deriye nüfus etmeden, doğal saç renginin iyi bir geçiş işlemi. Bu yüzden tedirgin olmanıza gerek yok.

3- Hamilelik zamanında hangi bakım ürünlerini kullanmalıyım?

Bu dönemi doğru ürünü kullanarak, saçınızın rengini soldurmadan atlatabilirsiniz. Bunun için tavsiye ettiğimiz %96’ya kadar doğal türevli AVEDA markasını tercih edebilirsiniz. Bunun için bizimle Whatsapp üzerinden iletişim kurarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

4- Hamile iken saçlarım çok dökülüyor, bunun için ne yapmalıyım ? Dökülme doğum sonrası devam eder mi?

Hamile döneminde saçlar zayıflaştığı için dökülme olması normaldir. Şunu unutmayın ki hamilelikten sonra dökülen saçlarınız elbet çıkacaktır. Yinede dökülmesinden rahatsız oluyorsanız size AVEDA’nın Invati Advanced serisini önerebiliriz. Doğum sonrası bir süre daha dökülme devam eder ve son bulur.

Hamilelikte Saçlar

İNCE TELLİ SAÇLAR İÇİN ALTIN ÖNERİLER

Doğru Saç Kesimi

Saçlarınız için en doğru saç kesimi bulmalısınız. İnce telli saçlarınız ne kadar uzunsa o kadar sönük duracaktır. Daha hacimli bir saç istiyorsanız kesiminizi köprücük kemiğinin hizasında tutmaya özen göstermelisiniz, he tabi biraz kat vermek şart.

Kısa Saç Kullanamam Derseniz…

İlla uzun saç diyorsanız, Saçınızı ayırmadığınız yöne ayırabilirsiniz. Böylece daha hacimli bir saça sahip olabilirsiniz.

Saç Kremi Kullanmamak

Saç kremi çoğu zaman kullandığımız, elimizin gittiği bir üründür. Bazılarımız kokusunu, bazılarımız o ipeksi duruşunu severiz. Ama unutmayın ki saç kremi ince telli saçlar için bir düşmandır. Bunun için doğru Volume Spreyleri kullanmak daha doğrudur. AVEDA’nın Volume Serisinden memnun kalacağınızdan eminim.